Tak fordi du betaler – vælg selv prisen.

Du bestemmer helt selv, hvad du betaler for mine online ressourcer, men for at gøre det nemt for dig foreslår jeg tre forskellige priser herunder. Så kan du vælge den, der passer til din økonomi.

SYMBOLSK DONATION

25,- kr

Med en donation på fx 25 kroner viser du mig, at du ikke har så mange penge, men at du vil gerne vil sige tak for det arbejde, jeg har lagt i produktet.

Betal på en af disse måder:

FAIR pris

40,- kr

Dette beløb er en passende pris for dette produkt. Det passer med den tid, jeg har lagt i arbejdet og med hvad lignende produkter koster andre steder.

Betal på en af disse måder:

STØTTE-PRIS

250,- kr

Med et større beløb på fx 250 kroner, gør du det muligt for mig fortsat at tilbyde online ressourcer til folk, der ikke har så mange penge.

Betal på en af disse måder:

Hvorfor er det sådan?

Jeg giver kropsbehandlinger og samtale-terapi i min klinik i København, men ikke alle har råd til individuelle behandlinger og ikke alle bor i København.

Mange har også glæde af at arbejde med self-care og terapi på egen hånd. Derfor har jeg en masse online ressourcer her på hjemmesiden.

Mange af dem er gratis, men ligesom alle andre har jeg også regninger, der skal betales og vil meget gerne have løn for mit arbejde. De ressourcer, jeg bruger rigtigt meget tid på at lave, håber jeg derfor, at du vil betale for.

Jeg vil hellere bruge min tid på at lave endnu flere online ressourcer end på at sætte besværlige betalingsløsninger op og sidde og kontrollere, at folk rent faktisk betaler. Derfor gør jeg det på den her måde.

Jeg kan godt lide at arbejde med tillid i mit møde med mine klienter. Også med dig, der læser det her og bare vil have adgang til en online ressource.

Tillid er en del af den verden, jeg gerne vil være med til at skabe. Og samtidig vil jeg gerne give muligheden for, at folk helt selv bestemmer, hvor meget de vil betale, så du kan betale lige præcis det, der passer til din økonomiske situation.

Har du slet ingen penge, så brug mine online ressourcer uden at betale. Det er en del af ideen. Har du derimod lidt ekstra på kistebunden, så giv lidt ekstra. Så går det hele nok op i sidste ende.

Vi skal alle sammen have det godt.

Har du betalt det beløb, du ønsker? Så finder du dine taknemmeligheds-meditationer lige her.

HVORDAN KAN ELLERS JEG HJÆLPE DIG?

MASSAGE

750,- kr

Har du smerter? Brug for at komme ned i kroppen? Eller bare lyst til forkælelse?

Jeg er certificeret i flere forskellige massage-stilarter og skræddersyer mine behandlinger til dine ønsker, grænser og behov.

lgbt-venlig terapi

SAMTALE

750,- kr

Er der ting i dit liv, du har brug for hjælp til at håndtere eller forstå? Følelser? Tanker? Relationer?

Jeg tilbyder samtaler i et trygt og nysgerrigt rum. Jeg har særligt fokus på LGBT-relaterede emner, men alt og alle er velkommen.

særbehandling

SÆRBEHANDLING

650,- kr

Har du et spørgsmål, du ikke selv kan svare på? Men du har ikke brug for decideret terapi?

En særbehandling er et magisk og kreativt rum, hvor vi mødes en enkelt gang og ryster posen, så nye tanker kan opstå i din proces.