Hjemmebesøg

Når du booker et hjemmebesøg, kommer jeg hjem til dig (i Københavnsområdet) og giver dig en 2 timers behandling i trygge, velkendte omgivelser.

Du kan få det lige, som du vil have det, og det bedste er, at du kan blive liggende, når jeg er gået, og boble videre i den vidunderlige efter-massage-tilstand lige så længe, du vil.

LUKSUS HJEMMEBESØG

1500,- kr

En uforglemmelig massagebehandling i dit eget hjem eller på dit hotel.

2 timers total-nydelse.

Præcis som du vil have det.

Ingen transport-stress.

Et hjemmebesøg er til de særlige dage. Måske trænger du bare helt ubeskriveligt til noget ekstra dejligt. Måske har du brug for omsorg? Måske fortjener du en belønning? Måske er du på en opslidende konference eller tour og trænger til at koble helt af på hotellet om aftenen?

Med et hjemmebesøg kan du få det, som du vil have det.

Måske har du en have, så du kan få massage i græsset under en trækrone? Vi kan også mødes i en park, hvor du kender et uforstyrret hjørne. Eller du kan få massage på gulvet i stuen omgivet af ting og kæledyr, der gør dig tryg og glad?

Sæt lyset og musikken, som det passer dig. Tag et langt, skoldhedt bad, lige inden jeg kommer. Læg din dyne klar, så jeg kan putte dig, inden jeg går … eller hvad du nu har lyst til.

Helt konkret starter det med, at vi finder en tid. Så sender jeg dig en besked med lidt praktiske ideer til, hvordan du bedst kan forberede dig, så du får mest muligt ud af det. Inden jeg kommer, organiserer du rummet, som du har lyst til. Du skal ikke stresse over noget.

Når jeg kommer, snakker vi kort om, hvad du har brug for og lyst til. Vi ordner også betaling og andre praktikaliteter, så når vi går igang med behandlingen, behøver vi ikke tænke på andet end din oplevelse.

gay friendly massage
Med et hjemmebesøg kan du få det, som du vil have det. Oplev en lang og dyb massage i velkendte rammer – omgivet af de ting, der gør dig tryg og glad.

Selve massagen varer cirka to timer, og når vi er færdige, putter jeg dig, som du nu gerne vil have det, og så finder jeg selv ud. Så kan du nemlig blive liggende og nyde den magiske efter-massage-tilstand lige så længe, du har lyst.

Noget helt særligt

Jeg tilbyder ikke seksuelle ydelser af nogen art. Heller ikke under et hjemmebesøg. Alligevel er det selvfølgelig en anden oplevelse at få massage under et hjemmebesøg end, når du får en behandling i klinikken. Jeg kommer stadig med al min faglighed og skal også nok hjælpe dig, hvis du har ondt et sted, men et hjemmebesøg er i høj grad en helhedsoplevelse.

Det er lidt mere intimt, lidt ekstra personligt. Det kan virkelig være noget meget særligt og magisk at få en lang og dyb massage i sit eget hjem.

Jeg synes, du skal overveje, om du ikke fortjener at prøve det.