yoga nidra

Yoga nidra

Yoga nidra (nidra = søvn) er en særlig form for guidet meditation, hvor man ligger helt stille på gulvet og bliver guidet ind i en tilstand, der minder om den, man er i, lige når man er ved at falde i søvn, og så forsøger man at blive der i en længere periode, men uden at falde helt i søvn.

Yoga nidra kan hjælpe folk, der har søvnbesvær, angst, uro og kroniske smerter, og det er en utroligt smuk praksis, når man kommer lidt ind i den.

Ved yoga nidra ligger man fladt på ryggen i den yoga-stilling, der hedder Shavasana. Du kan ligge på gulvet, i din seng, udenfor eller hvor du nu har lyst. Man må gerne have et tæppe over sig, en lille pude under hovedet og have øjnene dækket til.

Hvis du vil vide mere om yoga nidra, kan du læse mere her eller høre denne podcast-episode, hvor James Reeves fortæller om det…

Her er to yoga nidra meditationer på dansk, som jeg har lavet:

Kom igang med yoga nidra

Herunder har jeg lavet en samling til dig af de bedste yoga nidra meditationer, jeg kunne finde online. Du kan vælge de optagelser, du kan lide. Nogle af de korte er måske gode at starte med, og de lange er dybe og mere avancerede.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?

lgbt-venlig massage

MASSAGE

Har du smerter? Brug for at komme ned i kroppen? Eller bare lyst til forkælelse?

Jeg er certificeret i flere forskellige massage-stilarter og skræddersyer mine behandlinger til dine ønsker, grænser og behov.

750,- kr.

lgbt-venlig terapi

SAMTALE

Er der ting i dit liv, du har brug for hjælp til at håndtere eller forstå?

Jeg tilbyder samtaler i et trygt og nysgerrigt rum. Jeg har særligt fokus på LGBT-relaterede emner, men alt og alle er velkommen.

750,- kr.

særbehandling

SÆRBEHANDLING

Har du et spørgsmål, du ikke selv kan svare på? Men du har ikke brug for decideret terapi?

En særbehandling er et magisk og kreativt rum, hvor vi mødes en enkelt gang og ryster posen, så nye tanker kan opstå i din proces.

650,- kr.