LGBT-venlig massage terapi

LGBT-venlig massage terapi v. Mads Ananda Lodahl (certificeret massør)

En terapeutisk massage varer cirka 90 minutter og består af både samtale og arbejde på briksen. Jeg kombinerer forskellige stilarter i en holistisk behandling, der inddrager både krop og psyke. Altid tilpasset dine ønsker, grænser og behov.

enkelt behandling

750,- kr

90 minutters kropsbehandling og samtale tilpasset dine ønsker, grænser og behov.

5-turs klippekort

3000,- kr

Spar 150,- kr per behandling. Kortet er ikke personligt, så du kan dele det med dine venner.

Du behøver ikke gå rundt med smerter. Der er ting, der hjælper. Fysiurgisk massage med olie kan blandt andet virke beroligende og løsne op for spændinger. Fotos: Anna Eline

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING HOS MIG

Vi starter med en kort snak. Her hører jeg, hvad du har brug for og lyst til, og jeg sikrer mig, at jeg ved, om der er noget, jeg skal tage særligt hensyn til. Det kan tage nogle få minutter, og så går vi over til briksen.

Andre gange føles det meningsfuldt at bruge mere tid på det samtale-baserede arbejde. Måske arbejder vi med svære relationer i dit liv, usunde vaner eller svære følelser som sorg, angst eller stress.

Nogle gange bruger vi altså næsten 100% af tiden på briksen, og andre gange bruger vi måske det meste af tiden med terapeutisk samtale og slutter så med 20-30 minutters afslappende og groundende massage. Det kommer helt an på dine ønsker og behov.

På briksen skræddersyr jeg en behandling til dig ud fra den samtale, vi har haft, og jeg improviserer og tilpasser undervejs afhængig af, hvordan du reagerer.

Jeg bruger teknikker fra alle mine uddannelser: klassisk massage med olie, lange og bløde strøg, dybe og fokuserede tryk, frigørelse af led, stræk af muskler og sener, pulsering, rysten, indføling og relevant samtale. Har du smerter, kan jeg også bruge nåle og triggerpunktsakupunktur.

Behandlingen slutter med, at jeg pakker dig ind i tæpper, og du ligger stille på briksen i nogle minutter, mens jeg guider din opmærksomhed. Det er en ganske kort, guidet meditation, der fungerer som et integrerende element af behandlingen.

Det er afgørende for mig at respektere dine grænser. Vi går ikke længere eller hurtigere frem, end du ønsker, og der er ikke noget, der skal gøre ondt eller føles ubehageligt i mine behandlinger.

Det er min erfaring, at folk heler og vokser bedst, når de har kontrol over processen og kun bliver lige nøjagtigt så udfordrede, at de kan opdage noget nyt uden at blive overvældede.

Massage af hænderne føles skønt. Det er utroligt afstressende og kan samtidig fjerne smerter og stivhed. Foto: Anna Eline

JEG ANBEFALER ET FORLØB

Du kan sagtens få noget ud af en enkelt behandling. Særligt hvis du bare har nogle smerter, du vil af med, eller trænger til at forkæle dig selv med en afslappende og behagelig oplevelse.

Hvis du ønsker en varig effekt, anbefaler jeg imidlertid et forløb.

I mine behandlinger arbejder vi med at give din krop (fx nervesystemet og de endokrine og muskulære systemer) nogle nye oplevelser af det at være i live. Det kan skabe en langvarig, positiv ændring i dig, men det kræver nogle gentagelser.

Min anbefaling er derfor, at du kommer og får en enkelt behandling. Hvis du synes, det er en god og tryg oplevelse, så kan du købe et klippekort med 5 behandlinger, og så laver vi sammen et forløb, hvor du kan tage noget med dig videre i livet, som kan sende dig i en god retning og måske vende en negativ spiral til en positiv.

I Thai massage bruger man stræk fra yoga. Det øger smidighed, gennemstrømning og velvære. Foto: Anna Eline.

“Mange oplever, at de bliver i bedre humør af et forløb med kropsbehandlinger. De kommer til at holde mere af deres egen krop. De føler sig sundere, mere levende, mere sexede. De får mere energi, og deres stress, angst, nedtrykthed og nervøsitet bliver mindre.”

SPØRGSMÅL OG SVAR:

Har du flere spørgsmål end dem herunder, er du velkommen til at skrive til mig på info@specialtreatment.dk

Hvad er massage terapi godt for?

Massage terapi kan være gavnligt ved for eksempel:

FYSISKE SYMPTOMER:

 • smerter og ømhed
 • træthed, stivhed og udkørthed
 • heling efter sygdomsforløb eller operation
 • muskelspændinger
 • kroniske smerter
 • langvarig hjernerystelse, migræne og spændingshovedpine

PSYKISKE SYMPTOMER:

 • stress og anspændthed
 • nervøsitet, uro og angst
 • nedtrykthed og depression
 • små og store traumer
 • negative følelser omkring egen krop

Samtidig kan massage have en forebyggende virkning, øge velvære i det hele taget og selvfølgelig bare være en dejlig måde at forkæle sig selv eller en, man holder af.

Kan jeg få massage, hvis jeg er gravid?

Ikke hos mig. Jeg er ikke specialiseret i det og har ikke det ekstra udstyr, der kan være nødvendigt.

Kan jeg få massage, hvis jeg er syg?

Kræftpatienter må kun få massage efter aftale med deres læge. Hvis du har feber, må du ikke få massage, fordi det kan hæve din kropstemperatur yderligere. Lidt forkølelse eller lignende er okay. Jeg har mundbind i klinikken.

Hvis du har eksem, diabetes, hjertesygdomme, åbne sår, forstuvninger, knoglebrud, hudsygdomme, kunstige kropsdele, knoglesygdomme, indopereret metal, infektioner, for højt/lavt blodtryk eller åreknuder må du meget gerne fortælle mig det.

Har jeg tøj på under massagen?

Du skal medbringe rene leggings/joggingbukser/lange underbukser/lignende, som du skal have på under massagen. På overkroppen er du nøgen, men du har et tæppe over dig. Hvis du ikke er komfortabel med det, finder vi ud af noget andet. Alt kan lade sig gøre. Det er meget vigtigt, at du føler dig tilpas.

Hvad så, hvis jeg er genert?

Jeg forlader lokalet, mens du klæder dig af og på, og der er et tæppe, du kan have over dig under hele behandlingen. Jeg fjerner selvfølgelig tæppet undervejs fra de områder, jeg arbejder på, men jeg kommer ikke til at se dig nøgen.

Skulle du alligevel undervejs føle dig utilpas, kan du når som helst bede mig om at stoppe behandlingen og forlade lokalet, så du kan klæde dig på og tage hjem eller hvad du nu har brug for.

Det er meget vigtigt, at du føler dig tilpas, hvis behandlingen skal have den fulde effekt. Derfor tager jeg også hensyn til højeste niveau af generthed og blufærdighed. Foto: Anna Eline

Er der andre mennesker i lokalet, mens jeg bliver masseret?

Nej. Jeg har klinikken for mig selv, så det er kun dig og mig. Døren ud til gaden er låst, så der kan ikke komme nogen ind og forstyrre.

Skal jeg gå i bad før?

Jeg forventer selvfølgelig en vis hygiejnisk standard fra mine klienter, men jeg ved også, at mange kommer direkte fra arbejde eller studie, og det er helt okay. Jeg går ud fra, at du som minimum har været i bad samme dag.

Er der andet, jeg skal gøre før massagen?

Lad være med at spise et stort måltid lige inden, du kommer.

Hvad så efter massagen?

Du må gøre, hvad du vil bagefter, men det er bedst, hvis du ikke går i bad og ikke spiser noget i et par timer efter behandlingen, så kroppen får ro til at lade massagen virke. Gå en tur eller sid på en bænk og slap af, hvis du har tid.

Jeg har fået hovedpine efter massagen. Hvorfor det?

Ind i mellem kan man få lidt hovedpine eller blive svimmel eller sløv umiddelbart efter en massage. Eller dagen efter. Det skyldes, at ophobede affaldsstoffer i cellerne er blevet frigjort (det er meningen) og cirkulerer rundt i systemet. Det går over ret hurtigt. Drik en masse vand. Også dagen efter. Det hjælper.

Jeg tænkte på at ryge en lille joint inden massagen. Er det en god ide?

Nej. Jeg behandler ikke folk, der er påvirkede af alkohol eller stoffer. Det kan være farligt, fordi de har en anden opfattelse af smerte, og jeg kan i værste fald skade dig, hvis jeg får misvisende feedback fra dig under behandlingen.

Jeg er bange for at få rejsning under massagen.

Det skal du ikke være. Det sker virkeligt sjældent, at folk får rejsning under en behandling, og når de gør, er jeg ret ligeglad. Din krop er velkommen i klinikken, lige præcis som den er. Med alle dens oplevelser og reaktioner.

Nogle kropsbehandlere synes, det kan være lidt grænseoverskridende, men jeg har det ret afslappet og synes bare, det er en helt naturlig ting, at folk indimellem reagerer på behandlingen ved for eksempel at få rejsning, savle på gulvet, græde, grine, snakke en helt masse eller komme til at slå en lille prut. Det her er et krops-positivt rum (men bare for at undgå tvivl: jeg tilbyder ikke seksuelle ydelser og laver heller ikke intim massage).

mads ananda lodahl
LGBT-venlig massage terapi. Jeg er her for at hjælpe. Foto: Anna Eline