Taknemmeligheds-meditationer

Tillykke med dine fire nye guidede meditationer med fokus på taknemmelighed!

Du kan høre alle otte optagelser her (de fire meditationer findes både i versioner med og uden baggrundsmusik), og du kan høre dem så mange gange, du har lyst. De spiller selvfølgelig videre, selvom du slukker skærmen på din telefon, og der er selvfølgelig ingen reklamer.

HAR DU HUSKET AT BETALE FOR DET HER?

DU BESTEMMER SELV PRISEN

… men det her er en af de online ressourcer, som jeg har brugt rigtigt lang tid på at lave, og derfor håber jeg, at du vil betale for det. Du bestemmer selv prisen, så du kan betale det, der passer til din økonomi.

Du kan enten betale en symbolsk donation, en fair pris eller et støtte-beløb, og hvis du bliver glad for dine taknemmeligheds-meditationer og på et tidspunkt får lyst til at betale lidt mere, kan du altid gøre det.

Som du kan læse her, virker taknemmelighed som en slags medicin, men det er mest effektivt, hvis du “tager det” regelmæssigt i en længere periode. Prøv at gøre taknemmelighed til en fast del af dit liv i for eksempel et år eller bare en måned eller to. Jeg er sikker på, du vil opleve en forskel.

Hvis du virkelig vil i dybden med din taknemmelighedspraksis, anbefaler jeg, at du vælger én af de seks øvelser herfra og laver den dagligt i en længere periode. Du kan så supplere lidt med de andre fem øvelser og bruge de guidede meditationer her på siden, når du har lyst.

Brug for mere hjælp?

Husk at du altid kan booke samtaler med mig (også online), hvis du får brug for mere individuel støtte og inspiration. Jeg tilbyder både samtale-terapi, hvis du har brug for et forløb, men du kan også komme forbi til en særbehandling, som er mit lidt skæve format, hvor vi kun mødes en enkelt gang.

God fornøjelse med meditationerne!

3 GODE OPLEVELSER FRA I DAG

I denne guidede meditation genbesøger vi tre oplevelser fra dagen, der er gået. Intet er for stort. Intet er for småt. Det kan være gensynet af en gammel ven eller bare en dejlig kop kaffe i solen.

Den er perfekt at høre om aftenen, når du er kommet i seng. Når man falder i søvn med glade tanker, sover man bedre og vågner op i bedre humør. Men du kan faktisk høre den på et hvilket som helst tidspunkt.

LYT HER:

VERSION UDEN MUSIK:

guidede meditationer på dansk

3 GENSTANDE + 3 MINDER + 3 PERSONER

I denne guidede meditation forbinder du dig med tre genstande fra dit liv, tre gode minder og tre personer, som du holder af. Gennem meditationen kommer vi dybt ind i følelsen af, at dit liv er fyldt af ressourcer og kilder til glæde, nydelse og tryghed.

Den her kan du lave når som helst og den kan også være rigtigt fin at lave, hvis du en dag føler dig lidt trist eller fortabt.

LYT HER:

VERSION UDEN MUSIK:

guidede meditationer på dansk

TAKNEMMELIGHEDS-ROTATION # 1

I denne guidede meditation lander vi først grundigt i kroppen og dernæst guider jeg dig rundt i dit liv og inviterer dig til at tænke på alle mulige elementer, som du er taknemmelig for. Fra de mindste til de største. Fra de mest oplagt til nogle, der måske overrasker dig.

LYT HER:

VERSION UDEN MUSIK:

guidede meditationer på dansk

TAKNEMMELIGHEDS-ROTATION # 2

Denne guidede meditation følger samme princip som den forrige. Det er ikke en fortsættelse, men bare en meditation i samme formel, så du kan høre dem begge hver for sig.

Nogle gange er der bare så meget, man kan være taknemmelig for, at det hele ikke kan presses ind i en enkelt session.

LYT HER:

VERSION UDEN MUSIK: