Massage- og berøringsworkshop

Disse workshop er for alle, der ønsker mere berøring og massage i deres liv, og de henvender sig især til begyndere. Det bliver meget praktisk og hands-on, men man kan tage tingene i det tempo, man føler sig tryg ved.

massageworkshop med mads ananda lodahl
Berøring er helt essentielt for mennesker. Det er en del af vores tilknytning, velvære og kommunikation. Uden berøring kan vi føle os ensomme og fortabte, og vi kan endda blive syge. Med berøring kan vi omvendt hele selv de ældste og dybeste traumer!

I disse workshop vil vi udforske berøringens og massagens muligheder i en tryg og legende atmosfære og gennem praktisk øvelser, teknikker og en lille bitte smule teori.

Workshopperne er tilrettelagt for nybegyndere, men alle er velkomne!

Kom til de workshops, du har lyst til!

Jeg laver tre workshops henover efteråret 2024. De tre workshops bygger ovenpå hinanden, så man kommer dybere, hvis man kommer til dem alle sammen, men de fungerer også uafhængigt af hinanden, så man kan sagtens bare komme til en af dem. De kan alle sammen stå alene.

Angående pris: Der er rabat til medlemmer af Rört, og der er også rabat, hvis man melder sig til sammen med en makker og hvis man melder sig til flere end en workshop. Du finder alle priserne i linket herunder (kommer snart).

KORT WORKSHOP

Onsdag 25. september i Rört

Klokken 19.00 – 20.30

Vi lærer enten at massere hoved og ansigt eller hænder og fødder. Der bliver minimal snak og teori, og vi holder det så praktisk som muligt.

Først vil du lære at massere områderne på din egen krop. Bagefter lærer du at massere de samme områder på en partner.

Som afslutning får alle lov at give hinanden en rigtig massage.

LANG WORKSHOP # 1

Søndag 6. oktober i Rört

Klokken 12.30 – 15.30

Efter en lille bitte smule teori dykker vi ned i de allermest fundamentale principper for berøring og massage.

Vi kommer gennem en række kortere praktiske øvelser og teknikker.

Workshoppen slutter med, at alle får mulighed for både at give og modtage en lidt længere massage og prøve det, I har lært.

LANG WORKSHOP # 2

Søndag 10. november i Rört

Klokken 12.30 – 15.30

Ganske lidt teori og snak, men denne gang bliver vi en smule mere tekniske end i de to andre workshops.

Vi lærer 10-15 forskellige teknikker til berøring, som du kan bruge på dig selv eller andre.

Til sidst giver vi hinanden en lidt længere massage og får mulighed for at prøve noget af det af, som vi har lært.

massageworkshop med mads ananda lodahl
Hvordan får vi mere massage og berøring ind i vores liv?

Kom alene – eller med en partner

Det meste af workshopperne består af partner-øvelser. Det er helt fint at komme alene og finde en partner blandt de andre deltagere, men du er også meget velkommen til at komme med fx en kæreste eller en god ven.

Samtykke er under alle omstændigheder et grundlæggende element i god berøring, og det er vigtigt for mig, at vi respekterer hinandens grænser. Du bliver ikke presset – hverken af mig eller andre deltagere – til at gøre noget, du ikke bryder dig om!

Workshoppen er både tænkt som en sjov og spændende oplevelse i sig selv og måske noget du vil dele med en, du holder af – og samtidig som en mulighed for at lære noget, du kan tage med videre i livet!

Workshoppen er krops-positiv, men ikke seksuel. Vi bruger ikke olie, så du kan beholde alt dit tøj på undervejs. Det er også tilladt at smide trøjen, hvis du foretrækker det.

Du behøver hverken at kunne eller vide noget i forvejen, men husk at medbringe behageligt, løstsiddende tøj.