Massage workshop for to

Forskningen viser, at berøring og massage har en positiv effekt på både det fysiske og psykiske helbred, og både massage og berøring kan være magiske ingredienser i enhver form for relation – både seksuelle, romantiske, platoniske og professionelle relationer.

Denne private massage workshop er for to personer. Den foregår i jeres eget hjem (eller i min klinik på Østerbro) og varer 3 timer. Workshoppen er 100% skræddersyet til jeres behov og ønsker.

PARTNER MASSAGE

(WORKSHOP FOR TO)

1500,- kr.

Udvid jeres relation med nye former for intimitet og hjælp hinanden gennem massage.

3 timers privat og skræddersyet workshop

I jeres eget hjem (i Storkøbenhavn) eller i min klinik

En god oplevelse, der bliver ved med at give

Spar penge på massage fremover

lgbt-friendly massage
Du behøver ikke gå rundt med smerter. Der er ting, man kan gøre, og i denne workshop lærer jeg jer at hjælpe hinanden i hverdagen, så I ikke behøver opsøge professionel hjælp lige så tit. Foto: Anna Eline

HVOR GØR DET ONDT?

Mange mennesker går rundt med de samme problemer dag efter dag:

  • Folk, der står i butik, har ondt i fødderne om aftenen.
  • Folk, der sidder ved computeren, har altid ondt i nakken.
  • Folk med kroniske smerter bliver hurtigt overvældede.
  • Folk, der løfter tunge ting, får ondt i ryggen.
  • Folk med meget ansvar får stress.
  • Og folk, der arbejder med udsatte mennesker, ender selv med dårlige nerver.

Regelmæssig massage kan hjælpe på alle de ting, men det er dyrt at gå til massør, og måske behøver man heller ikke altid få en 90 minutters behandling af en professionel.

I kan lære to-tre effektive teknikker hver, så I kan hjælpe hinanden i hverdagen.

I denne private workshop for to kommer jeg hjem til jer (eller I kan komme til mig i klinikken). Så kan I fortælle mig, hvilke problemer I går med, og så lærer jeg jer nogle teknikker og tricks. Når jeg går, kan I forhåbentlig lindre hinandens smerter selv. I hvert fald til husbehov.

Samtidig er workshoppen en god og sjov oplevelse, I har med hinanden. Den bliver ved med at give, hver gang I bruger de teknikker, I har lært, og I kan spare penge på massage i længden.

lgbt-friendly massage
Jeg er bl.a. uddannet i fysiurgisk massage/sportsmassage, traditionel Thai massage og MindBody terapi. Jeg har holdt hundreves af workshops og foredrag i mit liv, så jeg skal nok sørge for, vi får en god og tryg oplevelse sammen. Foto: Anna Eline

HVAD FØLES GODT?

Massage kan imidlertid meget mere end at lindre smerter! Berøring og massage kan åbne op for en uendelig verden af forbundethed, nærhed og omsorg. Det kan være en sjov og nysgerrig måde at (gen)forhandle grænser og (gen)opdage intimitet, en effektiv måde at lære at holde af sin egen og andres kroppe, og det kan være en tryg og spændende måde (også for børn og unge) at lære om samtykke, nydelse og grænser.

Behagelig berøring har en positiv effekt på den samlede sundhed, fordi det påvirker nervesystemet på en positiv måde. Det regulerer alt det i kroppen, der hele tiden bliver de-reguleret og på den måde kan regelmæssig, behagelig berøring endda være med til at hele vores ældste og dybeste traumer.

Denne workshop er 100% skræddersyet til jer!

Vi kan altså både arbejde meget specifikt og målrettet med lige præcis dén myose i skulderen, der altid driller. Men vi kan også gå mere helhedsorienteret, nysgerrigt og legesygt til værks og spørge hinanden:

  • Hvor længes du efter at blive rørt … og hvad føles altid dejligt?
  • Foretrækker du store, rolige, bløde strøg … eller spidse, fokuserede tryk?
  • Kan du lide at blive rystet … eller få små “karate-slag” ned langs rygraden?
  • Vil du helst strækkes helt ud … eller krølles fuldstændigt sammen?

“Lad os mødes i trygge rammer. I en legende og nysgerrig stemning. Lad os åbne døren til nye, kærlige rum i jeres relation, så berøring og massage kan fylde endnu mere i jeres liv. Lad os gøre livet større, blødere og varmere!”

gay-friendly massage
Mange simple massageteknikker kan gøre en stor forskel. Massage af hænder og fødder behøver ikke været svært, og det kan fx både lindre smerter og virke beroligende på nervesystemet. Foto: Anna Eline

SPØRGSMÅL OG SVAR

Har I flere spørgsmål end dem herunder, er I velkomne til at skrive til mig på info@specialtreatment.dk

Vi har jo ingen briks hjemme hos os?

I behøver ingen særlige redskaber. Jeg kommer netop hjem til jer, så I kan give hinanden massage i jeres eget hjem med de ting, I i forvejen har til rådighed. Jeg tager også olie med til workshoppen, men hvis I selv har en massage-olie, I godt kan lide, bruger vi bare den.

Kan vi ikke være hos dig?

Det kan vi sagtens! I kan besøge mig i klinikken på Østerbro til en tre timers workshops for to. 100% skræddersyet til jer. Lad mig vide, om I helst vil lære at massere hinanden på en briks (måske har I en derhjemme?) eller på gulvet på en madras.

Er det par-massage eller en workshop?

Det er en workshop. I får ikke massage af mig. Jeg kommer hjem til jer og lærer jer at give hinanden massage, så I kan tænke på mig som en privatlærer. Ligesom når man får private lektioner i klaverspil eller sprogundervisning hjemme hos sig selv.

Er det kun for kærestepar?

Nej da. Det er selvfølgelig en oplagt måde at få mere berøring og en anden form for intimitet ind i et parforhold, men berøring kan også være både passende og givende mellem barn og forælder, mellem søskende, mellem venner eller endda i profesionelle relationer mellem kolleger eller mellem fx en borger og pædagogisk personale (for professionelle relationer vil det dog ofte være mere relevant med en workshop for en gruppe).

Hvis I er to gode venner, kan vi fx også lave en workshop, hvor I lærer nogle mere generelle ting om massage, så I både kan bruge det på hinanden, men også bare bliver bedre til at massere folk i det hele taget.

Kan vi bruge denne workshop som parterapi?

Både ja og nej. Denne workshop er ikke et godt rum at behandle konflikter i. Omvendt kan berøring og massage være en uvurderlig vej til forsoning og en måde at rumme svære følelser i en non-verbal, kropslig forbindelse med hinanden. Og sund og regelmæssig berøring i et parforhold kan være en effektiv lynafleder, så konflikter ikke så let eskalerer og kommer ud af kontrol.

Hvis der er noget, I virkelig har brug for at få snakket om med en parterapeut eller mægler og så kommer til denne workshop i stedet med en intention om at løse en svær konflikt, tror jeg, I bliver skuffede og får en dårlig oplevelse.

Hvis I derimod kommer med en intention om at finde noget varmt og kærligt imellem jer, som kan være modvægt til det svære, kan I meget vel finde, hvad I søger. Og på den måde kan workshoppen sandsynligvis være et rigtigt godt supplement til parterapi.

Er det kun for LGBT-personer?

Overhovedet ikke. Jeg laver med glæde denne workshop for alle identiteter, aldre, køn og kroppe.

Er det en seksuel workshop? Må det udvikle sig seksuelt?

Workshoppen er et ikke-seksuelt rum, og jeg er ikke villig til at deltage i en situation, der udvikler sig til noget seksuelt. Workshoppen handler netop også om at åbne en kropslig dimension i jeres relation, som bruger berøring, men som ikke af den grund er eller behøver blive seksuel. Når jeg er gået, kan I selvfølgelig fortsætte, som I nu har lyst, og det er naturligvis oplagt at bringe massagen med ind som en del af sexlivet, men det er altså ikke en del af workshoppen, sålænge jeg er hjemme hos jer.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV GRATIS