4 taknemmeligheds-meditationer (e-mail template – titel vises ikke til kunden)

HER ER DINE 4 TAKNEMMELIGHEDS-MEDITATIONER!

Tillykke med dit nye forløb! Alle optagelserne ligger på min hjemmeside. Der er fire forskellige meditationer – i versioner både med og uden musik.

Dem med musik er bedst at høre i hovedtelefoner. Dem uden musik kan man sagtens høre uden hovedtelefoner.

Du kan også prøve at lytte til dem sammen med en person, du holder af. At ligge ved siden af hinanden og lytte til en guidet meditation kan være en ret smuk måde at være sammen på

FIND MEDITATIONERNE HER.


VIGTIGT: PAS GODT PÅ DENNE EMAIL!

Den her email er den vigtige! Det er din adgang til forløbet. Hvis du mister mailen, mister du forløbet, og jeg kan ikke genskabe denne adgang, så du vil være nødt til at købe forløbet igen. Nederst i mailen får du vigtig information om praktisk adgang til forløbet.

Her på billedet er jeg taknemmelig for at røre ved noget blødt i noget rødt lys. Nu har jeg lavet de her fire meditationer til dig og fortalt dig om de seks øvelser, du også kan lave. Så er resten op til dig. Jeg håber, du får integreret denne taknemmeligheds-praksis i din hverdag, og at det vil gøre noget godt for dig.

Du er velkommen hos mig 💚

Udover at lave online forløb som det her, tilbyder jeg også kropsbehandlinger, samtale-terapi og særbehandling. Du finder også flere forløb på min hjemmeside og en helt masse gratis ressourcer.

Jeg er her for at gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig med at vokse og hele, og det er en prioritet for mig også at stille gratis ressourcer til rådighed for folk.

Ved at købe disse 4 meditationer eller nogen af de andre online produkter, gør du det muligt for mig at blive ved med at hjælpe folk på denne måde. Tak for det!


Hvis du har lyst, kan du fortælle mig, om du mærker nogen ændringer, når du har “taget din taknemmeligheds-medicin” i en længere periode.

Skriv til mig på info@specialtreatment.dk


Problemer med at få adgang?

Her kommer lidt info, hvis du oplever besvær med at få adgang til dit forløb.

Hvis du klikker på linket ovenfor, og du bruger samme apperat (telefon, computer eller tablet) og samme browser (fx firefox eller chrome), som du brugte, da du købte forløbet, får du direkte adgang og er automatisk logget ind på din brugerprofil. Så er det hele meget nemt.

Hvis du klikker på linket på et andet apparat eller i en anden browser (hvis du fx har købt forløbet på din computer og nu vil have adgang på din telefon), vil du blive bedt om at logge ind. Til det skal du bruge et password, og det kan du få ved at trykke på ‘glemt password’ og følge anvisninger i den mail, du får.

Når du er logget ind, skal du komme tilbage til denne mail og klikke på linket igen, og så skulle du gerne komme ind. Jeg håber ikke, det er for besværligt.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV GRATIS